Groetjes uit Kenia

Myrthe is sinds gisteren geveld door een voedselvergiftiging, maar dankzij een goede spuit antibiotica al weer aan de beterende hand.

We hebben drie geweldige dagen gehad in het Masai Mara nationaal park. Heel veel beesten van heel dichtbij gezien: buffels, hertjes, zebra's, giraffen,nijlpaarden, olifanten, hyena,s een leeuw met zijn vrouw, een jachtluipaard en nog allerlei ander beestenspul.

Wel heeft Richard de huurauto netjes tegen een bruggetje gezet, lukte het eerst niet om geld te pinnen, viel er soms een onderdeel bijna onder de auto uit en is Myrthe dus ziek geweest (niet tijdens de safarui gelukkig), dus niet alles ging vlekkeloos, maar ja, dan ben je nou eenmaal in Afrika, en wel heel erg de moeite waard.

Onze vlucht is een dag verzet dus we zitten een dag langer in Nairobi, wat niet fijn is maar nu kan Myrthe wel rustig uitzieken voor we ons in het volgende avontuur storten:Egypte. Hopelijk stellen ze de burgeroorlog voor ons nog een paar weken uit,

groetjes weer,

Ingrid Richard Myrthe

patries en kids

Heeeeeee! ik krijg nu pas voor de eerste keer een mailtje over jullie reis?
Wist helemaal niet dat je al weg was!
Gaaf man, om dit te kunnen doen met zijn drieeen. Echt te gek, ik hoop dat ik nu wel steeds een mailtje zal krijgen om jullie te kunnen volgen!

Groetjessss

Karin

Hi, wel even wat anders dan het koude, georganiseerde Zweden he!
Ik hoop dat Myrthe gauw bezig is.
Klinkt wel heel leuk. X Karin

mama

Myrthe heeft vast erg genoten van al die dieren.
Jammer dat ze ziek werd.
Nu maar op voor het volgende avontuur.
Het is leuk iedere keer wat te horen van jullie.
Hier gaat alles prima.
Geniet verder

Groetjes mama

Ine Plevier

Hallo daar met zijn drietjes,

Vervelend dat Myrte ziek is geworden, hopelijk herstelt ze gauw. Wat een verschil met Zweden nu, maar hier is er met vorige week inmiddels ook een verschil van 15 graden (dat vinden wij al veel!). Sterkte voor Myrthe en alvast veel plezier in Egypte.

tante Ine