Egypte

hoi allemaal,

wij zitten inmiddels in Cairo, het is hier erg rustig, we merken niets van demostraties en er zijn ook bijna geen andere toeristen.

Myrthe is weer helemaal beter, ze was al zo snel opgeknapt dat we de laatste dag in Nairobi nog een nationaal park bezocht hebben, weer heel veel dieren gezien waaronder een leeuwin (met jongen maar die zaten helaas verstopt).

Gisteren zijn we hier naar de dierentuin geweest waar we de dieren die we pas nog in het wild zagen konden vasthouden en voeren, ook leuk. Vandaag dus naar de pyramides geweest, Ze blijven toch wel erg mooi, Myrthe vond het ook geweldig ze wil wel een pyramide in huis (om op te klimmen??) Verder iedere dag lekker gegeten.

Jammer dat de elfstedentocht niet doorging, maar nou hebben we hem ook niet gemist gelukkig....

groetjes van ons

patries en kids

Alweer een stukje verder op jullie reis!
Leuk Mirthe, dat je de dieren allemaal vast mag houden zelf! Welke dieren heb je allemaal vastgehouden?

En de piramides zijn idd mooi zeg! Moet kunnen 1 in je slaapkamer, als klimwand.

Hier is het inmiddels weer wat aangenamer qua temperatuur. We hebben nog wel lekker kunnen schaatsen gelukkig, maar binnnen twee dagen was het ineens weg door regen en dooi.

Veel plezier daar maar weer, we volgen jullie wel!

(o)pa en (o)ma de Kok

Hallo Richard, Ingrid en Myrthe,
Weer leuk nieuws van jullie. Wij vonden Egypte super, ook Luxor, Abu Simbel en het Egyptsch museum! Komen jullie ook in Petra in Jordanië? Het is nu crocusvakantie, inclusief vastenavond. (dus voor Myrthe geen huiswerk).
groetjes (O)ma en (O)pa (inclusief Jan en Corrie)