Kuala lumpur
Een tijdje internetloos geweest. Is ook wel eens lekker trouwens, gewoon rustig op je varandaatje zitten, hahaha!! Het zeilen werd geen succes helaas, er lag wel een zeilboot voor Ries, maar geen mast....tja, dan merk je weer dat je niet in Europa zit. Myrthe kon nog wel leuk zeilen.Toen zijn we Singapore maar gaan bekijken, wat een interessante mengeling van oud en ultramodern is, maar wel heet, heet, heet.
Op het eiland Tioman was het een stuk beter vol te houden, vooral in ons prachtige huisje recht aan zee. We zijn daar ook 2 dagen met een boot mee geweest. Richard heeft een aantal mooie duiken gemaakt, en op die plekken konden Myrthe en ik heel mooi snorkelen. En veel geluk gehad: snorkelend een zeeschildpad gezien, twee haaien, zeeslang, een supergrote sepia (soort inktvis) en enorm grote en mooie vissen en koralen. Echt geweldig.
We zitten nu in een hotel met uitzicht op de Petronas towers, ziet er mooi uit zo 's avonds. Onderweg hiernaartoe heeft Myrthe nog heel leuk in een rivier gespeeld. Dat was heel leuk, vooral omdat er heel veel Maleisische kinderen en volwassenen (inclusief volledig geklede vrouwen met hoofddoek) in het water lagen en op de oever zaten te picknicken.Dat zag erheel exotisch en gezellig uit.
De groetjes weer van ons
Leuk die visjes maar haaien zien lijkt me toch wel wat minder... Je weet van tevoren toch niet of die beesten honger hebben of zo.. Zo te horen was dit gelukkig niet het geval; avontuurlijk is het zeker allemaal wel! Ook verhelderend om jullie over heet heet heet te horen, terwijl het hier de afgelopen dagen koud koud koud was! Gelukkig voor jullie is er veel water in de buurt! Groetjes vanuit ons koele landje. xxx
We hebben jullie prachtige foto's bekeken en het verhaal gelezen. Geweldig!!!! We staan op het punt om de caravan van stal te halen, als die er met zo'n weer zin in heeft.(herfstachtig) Veel plezier nog en veel groeten vanuit het Bergse.
(O)pa en (O)ma